Ons bedrijf


Kanghui is met een superieure locatie dichtbij Shanghai en dicht bij de snelweg. Khanhhui is een high-tech bedrijf dat in particuliere handen is en dat werd gevonden in april 1998, met 12 miljoen geregistreerde RMB's. Het heeft een fabriek van 36000 vierkante meter.Onze fabriek

Kanhui ligt in het industriepark Ghuizhuang, Shaxi Town, Taicang, Jiangsu,

215425 in China. Als een wereldwijde leverancier in de medische instrumenten, is Kanghui het creëren van toegevoegde waarde voor klanten over de hele wereld. We hebben hoogwaardige grondstoffen en uniek vakmanschap. Gaan de wereldwijde uitdaging en kansen, Kanghui medewerkers zullen blijven op de innovatie en het verbeteren van ob / gyn-producten om te voldoen aan de vraag van de klant en de markt. De managementstrategieën van Kanghui staan ook bekend om hun goede after-sales service en het gemak van zakendoen. Het verkoop- en servicenetwerk wordt voortdurend uitgebreid en verbeterd.

图片二.jpg


Onze tentoonstellingshal


Na jaren van hard werken en zich verder ontwikkelen, heeft Kanghui zijn productiesysteem opgezet als een focus op het obstetrische en gynaecologische apparaat plus een aantal andere medische apparaten. Verloskunde en gynaecologische apparatuur van Kanghui onder de merknaam COMBED richt zich op R & D en productie van LDR bed, multifunctionele verloskundige tafel, stoel voor gynaecologie. Momenteel is het toegewijd om een bronintegratieprovider te zijn van de hele oplossing voor LDR (Family centered Maternity Room) en LDRP.Ons bedrijf heeft een grote heldere en mooie tentoonstellingsruimte.Het heeft 4 meelsoorten.


Ons kantoorgebouw

We hebben professionele R & D technisch personeel en hardwerkende werknemer. We zijn een professionele en krachtige team. De verloskundige tafel is ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de marktvraag. Het absorbeert buitenlandse technologie. Het baseert zich op de menselijke techniek en het tafelblad is gebogen. tafel wordt gebruikt voor de bevalling, gynaecologisch onderzoek, diagnose, operatie, keizersnede en de functie.Onze certificering

Alle producten zijn met een high-tech en een geweldig design. De producten hebben een leidende positie, zowel in China als in het buitenland. Khanghui toegepast en kreeg ongeveer 150 patenten, waaronder bijna 60 uitvinding patenten. Taicang Kanghui is een gecertificeerde fabrikant van Klasse I en Klasse II medische apparaten, en heeft ISO9001, ISO13485 FDA en CE-certificering.

20180716_155435_005_副本.jpg