Verstelbaar opbergbed

verstelbaar bezorgbed Technische hoofdproductbeschrijving Productomschrijving Het verstelbare verlaadbed is een product van ons LDR-bed. Het is een intelligent bezorgbed dat is ontworpen op basis van het nieuwe internationale arbeidsconcept. Het verstelbare verlaadbed is geschikt voor arbeid, bezorgings- en herstelfasen. ..
Praat nu

Productdetails

verstelbaar bezorgbed

Belangrijkste technische parameters

Item

specificatie

Afmeting van bed

1950mm ± 20mm x 860mm ± 15mm

Hoogte van het bed

laagste 485 mm ± 20 mm, hoogste 900 mm ± 20 mm

Op en neer snelheid onder volledige laadstatus

Tot 12,5 mm / s ± 3 mm / s

Omlaag 20 mm / s ± 3 mm / s

Achterste gedeelte Draai

0 ° -63 °

Trendelenburg

8 °


Productomschrijving

Het verstelbare verzendbed is een product van ons LDR-bed. Het is een intelligent bezorgingsbed dat is ontworpen op basis van het nieuwe internationale arbeidsconcept. Het verstelbare bezorgingsbed is geschikt voor arbeid, bezorgingsfase, herstelstadia en over het algemeen obstetrische chirurgie.

Details beschrijving

De bediening is eenvoudig, flexibel en handig. Het centrale remsysteem maakt het bed stabieler. Helder gemarkeerde bedieningspanelen staan aan beide kanten op de vangrail. Zowel verpleegkundigen als moeders kunnen het gemakkelijk bedienen.Injectievormen kunststof zijhekken geven het warme weer en comfortabele gevoelens voor het verplegend personeel en de maternale. Injectie molding plastic hiddle assistent tafel is gemaakt van mould.It is handiger voor de werking en het gebruik van zorgverleners.

Ons bedrijf

Kanghui heeft 150 werknemers, 36000㎡niet-stof werkplaats, 20 jaar ervaring. ISO, CE & FDA gecertificeerd, nabij Shanghai poort, dit is hoe we superieure kwaliteit en concurrerende aanbiedingen houden voor wereldwijd gewaardeerde klanten. Na jaren van hard werken en blijven ontwikkelen, Kanghui heeft zijn productiesysteem opgezet als een focus op het obstetrische en gynaecologische apparaat plus een aantal andere medische apparaten. Het verstelbaar bed voor de afgifte van LDR is een van de belangrijkste producten. Alle producten hebben een high-tech en een geweldig design. De producten hebben een leidende positie zowel in China en in het buitenland.

Hot Tags: verstelbare levering bed, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, te koop

Onderzoek

You Might Also Like