Bedrust en normale levering

bedrust en normale levering technische Parameters accessoire Product Beschrijving bedrust en normale levering wordt gebruikt voor arbeid-, leverings- en herstel fase, ook van toepassing op de algemene obstetrische operaties. Het product leidt tot een nieuw tijdperk van de bevalling. De belangrijkste onderdelen kiezen de bekende...
Praat nu

Productdetails

bedrust en normale levering

Technische Parameters

Dimensie

2055 mm±15mm X 915mm±15mm

Hoogte

Min. 590 mm±10mm Max. 985 mm±20mm

Achterkant sectie beurt

-7 ° ~ 65 °

Been plankschommel uit

0° ~ 30°

Been bestuur beurt

0° ~ 35°

Been bestuur dia

0-60 mm

Assistent tabel dia

0-100 mm

Omgaan met telescopische afstand

0-140 mm

Zijde spoor zetten

0° ~ 180°

Belasting

200kg

Accessoire

Handgreep

1 paar

Been houder

1 paar

Vuiligheid bekken

1 stuk

Voetschakelaar

1 stuk

Zachte kussen van rug

1 stuk

Zachte kussen van de stoel

1 stuk

Handbediening

1 stuk

Productbeschrijving

Bedrust en normale levering wordt gebruikt voor arbeid, levering en herstel fase, ook toepasselijke algemene verloskundige handelingen. Het product leidt tot een nieuw tijdperk van de bevalling. De belangrijkste onderdelen kiezen de bekende internationale merken die met betrouwbare kwaliteit. Het ontwerp van bed is rationeel, en technische is gevorderd.

Operatie-indicatie

Stoel sectie aanpassing, stap op de "stoel sectie verhogen" of "sectie zetel neer" op de voetschakelaar te voeren functie als verhogen en omlaag. Assistent tabel aanpassing, de aanpassing van assistent tabel is handmatig. Been bestuur openen aanpassing, druk op de linker & juiste been knop linkerbeen open, juiste been openen of knop, links been close, rechterbeen sluitknop, het been sectie van bed zal uitvoeren na verkeer als afbeelding hieronder. Zijde spoor aanpassing, trek de zijde spoor en omkering rechts of links richting 180 graden release de kant spoor wanneer het op de juiste positie.

Hot Tags: Bed rest en normale levering, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, te koop

Onderzoek

You Might Also Like