Gratis luxe levering ziekenhuisbed

gratis luxe levering ziekenhuisbed accessoire na service het product dat is beschadigd of niet normale werk echt te wijten aan de productie product binnen één jaar na de aankoop datum krijgt gratis reserveonderdelen en montage tekening van ons bedrijf. Na de periode van één jaar,...
Praat nu

Productdetails

gratis luxe levering ziekenhuisbed

Accessoire

Handgreep

1 paar

Been houder

1 paar

Vuiligheid bekken

1 stuk

Voetschakelaar

1 stuk

Zachte kussen van rug

1 stuk

Zachte kussen van de stoel

1 stuk

Handbediening

1 stuk

Na de dienst

Het product dat is beschadigd of niet normale werk echt te wijten aan de productie product binnen het jaar na de aankoop datum krijgt gratis reserveonderdelen en montage tekening van ons bedrijf. Na de periode van één jaar opneemt ons bedrijf van levering oereenstemming hulpstukken.

Operatie-indicatie

Pas de steun voet rechtsom om vrij basis, linksom om het te vergrendelen. Verhogen, en omlaag van bed, stap op de "hele raise" of "geheel naar beneden" op de voetschakelaar te voeren functie als verhogen en omlaag. Een back-sectie aanpassing, stap op de "achterkant sectie verhogen" of "sectie back down" op de voetschakelaar te voeren functie als verhogen en omlaag. Stoel sectie aanpassing, stap op de "stoel sectie verhogen" of "sectie zetel neer" op de voetschakelaar te voeren functie als verhogen en omlaag. Been bestuur openen aanpassing, druk op de linker & juiste been knop linkerbeen open, juiste been openen of knop, links been close, rechterbeen sluitknop, het been sectie van bed zal uitvoeren na verkeer als afbeelding hieronder.
Hot Tags: gratis levering van ziekenhuis luxe bed, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, voor verkoop

Onderzoek

You Might Also Like