Intelligent leveringbed met wiel

intelligent leveringsbed met wiel Technische hoofdproductbeschrijving Productbeschrijving Het intelligente transportbed met wiel is een product van ons LDR-bed. Het is een intelligent leveringsbed dat is ontworpen op basis van het nieuwe internationale arbeidsconcept. Het intelligente bezorgingsbed met wiel is toepasbaar voor .. .
Praat nu

Productdetails

intelligent bezorgbed met wiel

Belangrijkste technische parameters

Item

specificatie

Afmeting van bed

1950mm ± 20mm x 860mm ± 15mm

Hoogte van het bed

laagste 485 mm ± 20 mm, hoogste 900 mm ± 20 mm

Op en neer snelheid onder volledige laadstatus

Tot 12,5 mm / s ± 3 mm / s

Omlaag 20 mm / s ± 3 mm / s

Achterste gedeelte Draai

0 ° -63 °

Trendelenburg

8 °

Productomschrijving

Het intelligente bezorgingsbed met wiel is een product van ons LDR-bed. Het is een intelligent bezorgingsbed dat is ontworpen op basis van het nieuwe internationale arbeidsconcept. Het intelligente bezorgingsbed met wiel is geschikt voor arbeid, bevalling, herstelstadia en over het algemeen obstetrische chirurgie.

Details Beschrijving

De bediening van de voetsteun en reanimatiesleutel is eenvoudig.Het heeft een reanimatiefunctie.Injectievormende plastic matrassteun, het is anticorrosief, geurloos, gemakkelijk schoon te maken.Matras is zacht en comfortabel, verschillende kleuren zijn beschikbaar.

Onderhoud

Het intelligente transportbed met wiel heeft in de fabriek strenge tests ondergaan voor aflevering. Ontkoppel, combineer of demonteer het niet zelf. Wanneer het nodig is om de voeding te verwijderen of te vervangen, moet de stekker worden vastgehouden. De voedingslijn kan niet direct met de hand worden getrokken om te voorkomen dat deze wordt verbroken of beschadigd.

Ons bedrijf

Kanghui heeft 150 werknemers, 36000㎡niet-stof werkplaats, 20 jaar ervaring. ISO, CE & FDA gecertificeerd, nabij Shanghai poort, dit is hoe we superieure kwaliteit en concurrerende aanbiedingen houden voor wereldwijd gewaardeerde klanten. Na jaren van hard werken en blijven ontwikkelen, Kanghui heeft zijn productiesysteem opgezet als een focus op het obstetrische en gynaecologische apparaat plus een aantal andere medische apparaten. Het verstelbaar bed voor de afgifte van LDR is een van de belangrijkste producten. Alle producten hebben een high-tech en een geweldig design. De producten hebben een leidende positie zowel in China en in het buitenland.
Hot Tags: intelligent bezorgbed met wiel, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, te koop

Onderzoek

You Might Also Like