Verstelbare stoel voor gynaecologie

verstelbare stoel voor gynaecologie Technische parameters Standaard accessoires Hielsteun: 1 paar Examenpan: 1 stuk Papierrolstang: 1 st Zijlade: 3 stuks Voorste lade: 2 stks Krukje: 1 pc Kussen: 1 set Productbeschrijving Deze verstelbare gynaecologische stoel is een multifunctionele onderzoekstafel. Het is ...
Praat nu

Productdetails

verstelbare stoel voor gynaecologie

technische parameters

Standaard accessoires

Tafelmaat (exclusief kussen)

Breedte: 52cm Hoogte: 52cm

Tafellengte (exclusief beengedeelte)

117.8cm

Max.Back sectie aanpassen

70º

Max.Seat sectie aanpassen

Stap ontlasting afmeting

Lengte: 42cm hoogte: 23cm

Max.Patiënt gewicht

226kg

Hielsteun: 1 paar

Exam Pan: 1 st

Rolstok van papier: 1 st

Zijlade: 3 stuks

Voorste lade: 2 stuks

Krukje: 1 st

Kussen: 1 set

Productomschrijving

Deze verstelbare gynaecologie stoel is een multifunctionele onderzoekstafel. Het is een applicatie voor verschillende afdelingen, inclusief de afdeling gynaecologie. De tafel is met een mooi uiterlijk, praktische functie en eenvoudig bedieningssysteem. Het achterste deel wordt aangepast door de gasveer, er is papierrolstang voorzien om de achterkant. Het zitgedeelte heeft een papieren scheurriem om het papier vast te houden tijdens het onderzoek. Het achterste gedeelte kan de hoogte aanpassen. Het staal is een optie. Verstelbare poten voor het nivelleren van de tafel op stabiele oppervlakken. Het product dat beschadigd is of niet Normaal werk, echt vanwege het productieprobleem binnen het jaar na de aankoopdatum, krijgt gratis reserveonderdelen en tekeningen van ons bedrijf. Ons bedrijf levert de hele levensduur van diensten.

Over de productserie

De verstelbare gynaecologische stoelenserie biedt het gemak voor gynaecologisch onderzoek, diagnose en bediening. De stoelen kunnen worden gebruikt in ziekenhuizen, klinieken, gezinsplanningsstations en gynaecologische onderzoeksvoertuigen. De stoelen kunnen worden aangepast aan de verschillende posities van de patiënt om te diagnosticeren.


Hot Tags: verstelbare gynaecologie stoel, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, te koop

Onderzoek

You Might Also Like