Aangepaste gynaecologiestoel

op maat gemaakte gynaecologie stoel Technische Parameters Standaard accessoires Productbeschrijving Deze gynaecologische stoel bestaat voornamelijk uit een stoel, steunplateau, beenhouder, vuilbekken, armsteun, voetsteun en voetschakelaar etc. De aangepaste gynaecologie stoel is voornamelijk ontworpen voor diagnoses en de ...
Praat nu

Productdetails

aangepaste gynaecologie stoel

Technische parameters

Afmeting tafelblad

Lengte 1800 mm breedte 610 mm

Min. & Max. Tafelhoogte

510mm ~ 810mm

Achterste gedeelte draaien

-15 ° ~ 85 °

Armsteun zwaait naar buiten

90 °

macht

AC 220V 50Hz

Standaard accessoires

Voetschakelaar

1 eenheid

Armleuning

1 set

Poot houder

1 paar

Klem

1 paar

Assist-platform

1 eenheid

Filth basin

1 stuk

Papierrolhouder

1 stuk

Elektrische draad

1 stuk

Productomschrijving

Deze gynaecologische stoel bestaat voornamelijk uit een stoel, een steunplatform, een beenhouder, een vuilbekken, een armsteun, een voetsteun en een voetschakelaar enz. De aangepaste gynaecologische stoel is hoofdzakelijk ontworpen voor diagnoses en gynaecologische operaties. Voetschakelaar en power panel introductie. Bedieners kunnen allerlei standen aanpassen door "voetschakelaar" in te stellen afhankelijk van de bedieningsbehoefte. Bevestiging en beweging van de basis. "Stel de schroef in" onder de stoelbasis van de gynaecologie die wordt gebruikt om de voet te vergrendelen of los te maken, draai hem linksom om de voet vrij te maken, contrariek, draai hem rechtsom om de voet te vergrendelen.

Over enkele veelgestelde vragen

1. Heb je een certificaat?

Ja, we hebben ISO9001-, ISO13485- en LDR-bedseries.

2. Hoe lang is de garantie?

De garantie van onze producten is 12 monden.

3. Wat is uw after-sales service?

Het product dat beschadigd is of niet normaal werkt, echt vanwege het productieprobleem binnen het jaar na de aankoopdatum, krijgt gratis reserveonderdelen en tekeningen van ons bedrijf. Ons bedrijf biedt de hele levensduur van diensten.

4. Wat zijn de optionele accessoires?

Er zijn slagschaduwloze lamp, slangloze lamp zonder schaduw, beenhouder met voetsteun, voetsteun, spreekstoel, scherm, schouderhouder, anesthesieschermframe.
Hot Tags: aangepaste gynaecologie stoel, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, te koop

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk