Aangepaste Gynaecologie-examenstoel

Op maat gemaakte gynaecologie-onderzoeksstoel Technische Parameters Standaardtoebehoren Voetschakelaar: 1 eenheid Armsteun: 1 set Beenhouder: 1 paar Klem: 1 paar Hefplatform: 1 eenheid Filtievat: 1 stuk Papierrolhouder: 1 stuk Elektrische draad: 1 stuk Beschrijving Armsteun aanpassen, de ene hand houdt ...
Praat nu

Productdetails

aangepaste stoel voor gynaecologieonderzoek

Technische parameters

Afmeting tafelblad

Lengte 1800 mm breedte 610 mm

Min. & Max. Tafelhoogte

510mm ~ 810mm

Achterste gedeelte draaien

-15 ° ~ 85 °

Armsteun zwaait naar buiten

90 °

macht

AC 220V 50Hz

Standaard accessoires

Voetschakelaar: 1 eenheid

Armsteun: 1 set

Beenhouder: 1 paar

Klem: 1 paar

Ondersteuningsplatform: 1 eenheid

Filthbassin: 1 stuk

Papierrolhouder: 1 stuk

Elektrische draad: 1 stuk

Productomschrijving

Armsteun aanpassen, de ene hand houdt de armsteun vast en drukt de assen aanhoudend, een andere hand draait deze in overeenstemming met de pijlrichting. De filterbak verstelt, pak de "hendel" aan de voorkant vast, trek de "vuilbak" naar de buitenste positie om hem te gebruiken, pak daarentegen "hendel" vast en duw hem naar binnen om de vuilbak te verbergen. Beenhouder afstellen, twee poothouders geplaatst op de bedhekken aan beide zijden van de tafel. Stel de schroef af die op klemmen zit die de op en neer en voorwaartse en achterwaartse beweging van de beenhouder kan vrijgeven. Stel de schroef in die onder de scherpe kruk om de poothouder los te laten zich in elke richting verstelt.

Service na verkoop

Het product dat beschadigd is of niet normaal werkt, echt vanwege het productieprobleem binnen het jaar na de aankoopdatum, krijgt gratis reserveonderdelen en tekeningen van ons bedrijf. Ons bedrijf biedt de hele levensduur van diensten.
Hot Tags: Aangepaste gynaecologie onderzoekstoel, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, te koop

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk