Elektrische gynaecologie stoel

elektrische gynaecologie stoel Belangrijkste technische parameters Tafelblad Dimensie: Lengte 1700mm, breedte 550mm Min. & Max. Tafelhoogte: 600 mm ~ 920 mm Achterste gedeelte draaien: Down≥8 °, up≥60 ° Zitstoel kantelen draaien: Down≥8 °, up≥16 ° Armsteun zwenken uit: 0 ° ~ 90 ° Handglaasafstand: 140 mm Filth bekkenglijbaan ...
Praat nu

Productdetails

stoel voor elektrische gynaecologie

Belangrijkste technische parameters

Tafelblad Afmeting: lengte 1700 mm, breedte 550 mm

Min. & Max. Tafelhoogte: 600 mm ~ 920 mm

Achtergedeelte draaien: Down≥8 °, up≥60 °

Kantelen stoel kantelen draaien: Down≥8 °, up≥16 °

Armsteun uitzwaaien: 0 ° ~ 90 °

Handgreepafstand: 140 mm

Filth bekkenglijafstand: 150mm

Vermogen: AC 220V 50Hz

Standaard accessoires

Voetschakelaar

1 eenheid

Armleuning

1 paar

Handvat

1 paar

Filth basin

1 stuk

Poot houder

1 stuk

Assist-platform

1 eenheid

Manier van handelen

Achterste gedeelte aanpassen, trek de gasveerschakelaar achter het ruggedeelte naar buiten, til tegelijkertijd het achterste gedeelte op om het omhoog te laten komen, of druk het achterste gedeelte naar beneden. Laat de schakelaar op een willekeurige positie los wanneer deze omhoog of omlaag gaat, het achterste gedeelte wordt vergrendeld.

Zitgedeelte instellen, Druk op het "zitgedeelte omhoog" of "zitgedeelte omlaag" op de "voetschakelaar" kan het zitgedeelte op en neer uitvoeren.

Beengedeelte instellen, stoelgedeelte van de stoel van de elektrische gynaecologie met de hand afgesteld, de houdplaats aan beide zijden van het beengedeelte vasthouden en naar buiten trekken, beengedeelte van de stoel afnemen, het "beengedeelte" daarentegen in de gaten onder "stoel" plaatsen sectie "bij gebruik.

Armplankschommel, met de hand afgesteld armbord, bij het uittrekken van de "paal" onder "armbord", draai tegelijkertijd het armbord naar buiten. Het loslaten van de "paal" is om het op de geschikte plaats te vergrendelen. "Armplank" aan twee zijden van de gynaecologische stoel is een "knock-down" -structuur. Los van de "schroef" onderkant, kan het "armbord" van de "accessoire rail" worden genomen. Of kies een "armbord" volgens de stoelpositie van de gynaecologie.
Hot Tags: elektrische gynaecologie stoel, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, te koop

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk