Gynaecologie en obstakelstoel

gynaecologie en obstetrische stoel Technische parameters Afmeting tafelblad: lengte 1310 mm breedte 500 mm Min. & max. Tafelhoogte: 660 mm ~ 910 mm Draaien van de achterste sectie: 0 ° ~ 75 ° Draaien van de stoelsectie: -12 ° ~ 32 ° Armleuning uitzwenken: 90 ° Voetsteun pedaalschommeling: omlaag ≦ 5 °, hoger ≧ 75 ° Voetsteun uitzwaaien : ≧ 30 ° Vermogen: AC ...
Praat nu

Productdetails

gynaecologie en obstetrische stoel

technische parameters

Afmeting tafelblad: lengte 1310 mm breedte 500 mm

Min. & Max. Tafelhoogte: 660 mm ~ 910 mm

Achterste gedeelte draaien: 0 ° ~ 75 °

Stoelgedeelte draaien: -12 ° ~ 32 °

Armleuning uitzwaaien: 90 °

Voetsteun pedaalschommeling: omlaag ≦ 5 °, hoger ≧ 75 °

Voetsteun uitzwaaien: ≧ 30 °

Vermogen: AC 220V 50Hz

Standaard accessoires

Beenhouder: 1 paar

Techniek plastic vuil basis: 1 stuk

Operatie

Achterste gedeelte aanpassen, houd het bovenste deel van het achterste gedeelte vast, druk tegelijkertijd op de gasveerschakelaar. Het achterste deel kan automatisch stijgen. Druk het achterste deel van het bovenste gedeelte omlaag en druk tegelijkertijd op de gasveerschakelaar. Stel het achtergedeelte in op de juiste hoek en laat dan de gasveerschakelaar los. Het achterste gedeelte wordt hersteld.

Product applicatie.

1. De gynaecologie en de ambulante operatietafel voor verloskundige stoelen hebben een vaste hoogte van 820 mm. Het is een stoel voor economische gynaecologie.
2. Achterste gedeelte en zitgedeelte aangepast door gasveer.
3. De tafel heeft een inzetbaar hulpplatform dat als beengedeelte kan worden gebruikt.

Over product

Er zijn swing shadoeless lamp, slang schaduwloze lamp, been houder met voetsteun, voetsteun, arts stoel, scherm, schouder houder, anesthesie scherm frame. Ons bed is elektromotor en het is veiligheidsspanning. De verrichting is gemakkelijk.

Het heeft een aantal optionele accessoires. De matras is gemaakt van schimmel, zonder naad op het oppervlak.Hot Tags: gynaecologie en obstetrische stoel, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, te koop

Onderzoek

You Might Also Like