Gynecology Medical Examination Chair

gynaecologie medische onderzoeksstoel Technische gegevens Standaard accessoires Bedieningsmethoden Pootbevestiging verstellen, "spanringsleutel I" tegen de klok in draaien, beenhouder hoog laag instelbaar en op dit moment vrij zwenken, in geschikte positie verstellen en "spanringsleutel I" draaien ...
Praat nu

Productdetails

Gynaecologie medisch onderzoek stoel

technische parameters

Afmeting tafelblad

Lengte 1700 mm breedte 500 mm

Vaste tafelhoogte

820mm

Achterste gedeelte draaien

-12 ° -75 °

Stoelgedeelte draaien

-10 ° ~ 15 °

Armsteun zwaait naar buiten

0 ° ~ 90 °

Leuning schommel

90 °

Voetsteun zwaait naar buiten

≧ 30 °

Standaard accessoires

Poot houder

1 paar

Engineering plastic vuiligheid basis

1 stuk

Bedieningsmethoden

Beenhouder afstellen, "spanringsleutel I" tegen de klok in draaien, beenhouder hoog laag instelbaar en op dit moment vrij zwenken, in geschikte stand verstellen en "aanhaalsleutel I" met de klok mee draaien om hem te vergrendelen. Als het nog steeds niet de geschikte hoek is, draait u de "aanhaalsleutel II" tegen de klok in en kan het beenhouderdeel in bepaalde mate vrij rondzwaaien, wanneer het de gewenste hoek bereikt, draai "aanhaalsleutel II" met de klok mee om hem te vergrendelen.

Over het bedrijf

Kanghui heeft CE-, ISO 9001- en ISO 13485-certificaten. Na jaren van hard werken en zich verder ontwikkelen, heeft Kanghui nu zijn unieke managementsysteem gevormd, dwz voornamelijk gericht op obstetrische / gynaecologische producten en andere medische apparatuur / apparatuur als aanvulling.
Kanghui-productseries omvatten LDR-bed (arbeids-, toedienings- en herstelbed), multifunction obstetric table, gynaecologiestoel, bloeddonatie stoel en operatietafel. De producten zijn allemaal te combineren met een mooi uiterlijk en geavanceerde technologie, en bevinden zich in de leidende positie in de vergelijkbare binnenlandse productlijn.
Hot Tags: gynaecologie medisch onderzoek stoel, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, te koop

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk