Ziekenhuisoperatie Examen Gynaecologie Voorzitter

ziekenhuis chirurgie examen gynaecologie stoel Technische Parameters: Standaard accessoires: Poot houder: 1 paar Klem: 1 paar Papierrolhouder: 1 stuk Wastafel: 1 stuk Elektrische wrie: 1 stuk Voetschakelaar: 1 stuk Productomschrijving Onze Kanghuii is een geavanceerd medisch instrument voor vrouwen en ouder ...
Praat nu

Productdetails

ziekenhuis chirurgie examen gynaecologie stoel

Technische parameters:

Afmeting tafelblad

1110 mm, breedte 565 mm

Min. & Max. tafel hoogte

560 ~ 1130mm

Filth bekkenglijafstand

160 mm

macht

AC 220V 50 HZ

Standaard accessoires:

Beenhouder: 1 paar

Klem: 1 paar

Papierrolhouder: 1 stuk

Bekken: 1 stuk

Elektrische wrie: 1 stuk

Voetschakelaar: 1 stuk

Productomschrijving

Onze Kanghuii is een geavanceerd medisch instrument voor vrouwen en ouderen. Onze afdeling zet zich vastberaden in voor onze uitgebreide medische R & D op alle niveaus en voor de training van de volgende generatie leiders in de gezondheid van vrouwen en ouderen. We zijn bijzonder trots op onze medische staf en alle leden. Ze blijven allemaal een van de meest gewaardeerde en gewilde trainingsmogelijkheden in het land. Ons bedrijf heeft 20 jaar ervaring. We zullen blijven werken voor voortdurende medische opleiding en professionele ontwikkeling.

Manier van handelen

Er zijn enkele verstelbare voetsteunen onder de tafel. Aan de andere kant zijn er wielen. U kunt de sleutel gebruiken door de steunpoten met de klok mee te draaien. Wanneer de steunvoeten de vloer raken en de wielen omhoog komen, is de tafel vergrendeld. Anders draait u de steun tegen de klok in en raken de wielen de grond, de tafel kan worden verplaatst. Er zijn poothouders aan beide zijden van de tafel. U kunt de positie van de poothouder op de accessoirerail verplaatsen door de klem af te stellen en onder de kuitsteun te schroeven, zodat de positie van de kuitsteun kan worden veranderd voor allerlei diagnostische doeleinden.
Hot Tags: ziekenhuis chirurgie examen gynaecologie stoel, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, te koop

Onderzoek

You Might Also Like