Patiënt Gynaecologie Stoelbeugels

patiënt gynaecologie stoel beugels Technische parameters Productbeschrijving De tafel heeft grote capaciteit laden voor gereedschap en documenten. De ladekap kan worden uitgewisseld om de decoratie van de onderzoekskamer te huisvesten. De zijladen kunnen aan de linker- of rechterkant worden uitgetrokken. ..
Praat nu

Productdetails

patiënt gynaecologie stoel stijgbeugels

technische parameters

Tafelmaat (exclusief kussen)

Breedte: 52cm Hoogte: 52cm

Tafellengte (exclusief beengedeelte)

117.8cm

Max.Back sectie aanpassen

70º

Max.Seat sectie aanpassen

Stap ontlasting afmeting

Lengte: 42cm hoogte: 23cm

Max.Patiënt gewicht

226kg

Productomschrijving

De tafel heeft lades met grote capaciteit voor gereedschappen en documenten. De ladeklep kan worden verwisseld om ruimte te bieden aan de onderzoeksruimte. De zijladen kunnen aan de linker- of rechterkant worden uitgetrokken. Indien nodig kunnen de laden ook worden voorzien van verwarming systeem om de instrumenten te verwarmen. Het kussen is naadloos voor eenvoudige reiniging. Het afneembare ontwerp maakt een handige manier om het kussen te verwisselen met een andere kleur, en ook voor verdere reiniging.

Ons bedrijf

Taicang Kanghui is een gecertificeerde fabrikant van medische hulpmiddelen van klasse I en klasse II, en heeft ISO9001, ISO13485 FDA en CE-certificering. Verloskunde en gynaecologie apparatuur van Kanghui onder de merknaam COMBED, richt zich op de R & D en productie van LDR bed, multifunctionele obstetrische tafel, gynaecologie stoel. Momenteel is het toegewijd om een bronintegratieprovider te zijn van de hele oplossing voor LDR (Family centered Maternity Room) en LDRP.Hot Tags: patiënt gynaecologie stoel stijgbeugels, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, te koop

Onderzoek

You Might Also Like