Theateruitrusting Elektrisch-hydraulische gynaecologiestoel

theaterapparatuur elektrisch-hydraulische gynaecologie stoel Technische Parameters Standaard accessoires Armleuning: 1 paar Beenhouder: 1 paar Voetschakelaar: 1 stuk Schaduwloze lamp: 1 set Productbeschrijving Het theatermateriaal elektrisch-hydraulische gynaecologie stoel functies is elektrisch en in plaats van veiligheid ... .
Praat nu

Productdetails

theaterapparatuur elektrisch-hydraulische gynaecologie stoel

Technische parameters

Afmeting tafelblad

Lengte 1145 mm breedte 550 mm

Min. & Max. Tafelhoogte

550mm ~ 970mm

Achterste gedeelte draaien

≧ beneden 8 °, 50 ° ≧

Stoelgedeelte draaien

≧ 25 °

Filth bekkenglijafstand

150mm

macht

AC 220V 50Hz

Armsteun zwaait naar buiten

0 ° ~ 90 °

Lamp stel hoek in

60 °

Standaard accessoires

Armleuning: 1 paar

Beenhouder: 1 paar

Voetschakelaar: 1 stuk

Schaduwloze lamp: 1 set

Productomschrijving

De functies van de elektrisch-hydraulische gynaecologische stoel van het theatermateriaal zijn elektrisch en eerder dan veiligheid. Ontgrendelingshendels aan beide zijden van het bovenste gedeelte maken positionering eenvoudig. Er is ook een voetsteun zodat patiënten zich op hun gemak op de tafel kunnen voelen. En patiënten zullen zich gerustgesteld voelen met de accessoires die ondersteuning bieden om hun bezoek comfortabeler en aangenamer te maken. Het product is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Dit product besteedt meer aandacht aan het comfort van de patiënt en de flexibiliteit van de gebruiker. Uitgerust met de functies voor automatische aanpassing, kan het gemakkelijk en gemakkelijk worden bediend. De belangrijkste onderdelen maken allemaal gebruik van bekende merkproducten van goede kwaliteit, stabiele prestaties, geluidsarme en flexibele bedieningsmanieren.
Hot Tags: theaterapparatuur elektrisch-hydraulische gynaecologie stoel, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, te koop

Onderzoek

You Might Also Like