Geboortesimulator helpt OB-GYN bewoners trainen voor leveringen

- Oct 16, 2018-

Victoria heeft een bevalling en ligt op een steenworp afstand van de bevalling. Zowat alles in dit scenario is echt, behalve dat de patiënt een mannequin is.

"Nu, we weten diep in ons hart dat ze niet echt zijn, maar als je die overtuiging kunt opschorten en kunt doen alsof het een echte patiënt is, slechts voor een korte tijd, geloof het of niet, je raakt er echt mee bezig," zei Dr. Christine Hader, klinisch simulatiedirecteur bij Hackensack Meridian Health. "Het voelt echt. En als je het echt kunt laten voelen, presteren we echt. "

Inwoners van OB-GYN brengen een baby in het Center for Simulation and Experiential Learning in de nieuwe Hope Tower van het nieuwe University of Jersey Shore University Medical Center.

"Het is de perfecte omgeving die specifiek was, echt ontworpen met onze leerlingen in gedachten," zei Hader. "Wanneer je een carrière in de geneeskunde begint, ongeacht wat die carrière is, moet je een levenslange leerling worden."

Alle verschillende soorten medische professionals hebben interactie met de mannequins, die worden omringd door apparatuur die in het ziekenhuis wordt gebruikt. Michael was gewoon verdoofd voor een operatie, terwijl John wordt opgenomen in de ER. Victoria's ogen volgen beweging en ze praat.

Terwijl de bewoners haar baby afleveren, controleert de Sim Ops-specialist alles in de volgende kamer, terwijl Hader in de microfoon praat en doet alsof hij Victoria is. Hader kijkt naar de weeën op het scherm, hetzelfde scherm dat de bewoners in de verloskamer zien.

"Ik denk dat dit het meest van toepassing zal zijn op onze nieuwe stagiairs die er elk jaar bij zijn om de feitelijke mechanica van een bevalling te begrijpen voordat ze in het echte leven worden toegepast, zodat ze, als ze problemen ondervinden, complicaties hebben, weten wat ze moeten doen. verwachten en anticiperen voordat het gebeurt, "zei vierdejaars OB-GYN inwoner Dr. Robin Andersen.

"Je hebt niet alleen de boekenkennis, die we natuurlijk bestuderen, maar nu heb je de spierherinnering, 'OK, ik moet het bed laten zakken omdat ik in staat zal zijn om neerwaartse druk te maken.' En al die dingen heb je nu een fysiek geheugen samen met niet alleen een tekstboekgeheugen, "zei derdejaars OB-GYN resident Dr. Brenna Sommer.

De medische ruimte kan worden getransformeerd in verschillende klinische settings. Voordat het team de operatiekamer binnenkomt, moeten ze scrubben, dus er is een station waar bewoners, techneuten en anderen leren hoe ze goed moeten scrubben voor de operatie.

Hader en haar personeel brengen de mannequins vaak off-site naar hun ziekenhuizen. Ze worden als elke andere patiënt opgenomen.

Het kan ongeveer 30 minuten tot een paar dagen duren om de mannequin te maken met verf, krijt en meer. Hader zorgt voor het uiterlijk van brandwonden van de tweede en derde graad, hoewel het niet alleen om de mannequins gaat. Uiteindelijk krijgt het medische team een kans om te communiceren met echte mensen - actoren die de rol van de patiënt op zich nemen in de onderzoeksruimten.

"Het helpt ons echt om dat te doen, niet alleen om vaardigheden te ontwikkelen of beoordelingsvaardigheden, procedurele vaardigheden misschien, maar echt die zachte vaardigheden als het gaat om communicatie met en verbinding met onze patiënten," zei Hader.

Terug in de verloskamer, Victoria beviel van een gezonde baby meisje, Rose, met een gewicht van 5 pond 15 gram. De artsen zeggen graag dat het goed gaat met zowel moeder als baby.