Investering in digitale gezondheidszorg

- Aug 20, 2018-

Hoge groei in opkomende markten zal het paradigma van de ontwikkeling van medische producten en geografische promotie veranderen.

Trend 1: De oplossing " Service als een product " zal een krachtig hulpmiddel zijn om een concurrentievoordeel te behalen op medisch gebied.

Service +

Dit model zal een grotere rol gaan spelen als nieuwe bron van inkomsten voor de duurzame ontwikkeling van de medische industrie. In de komende twee tot drie jaar zal 2% tot 3% van de totale inkomsten van grote farmaceutische bedrijven en zorgaanbieders afkomstig zijn van het " service + " -model.

Trend 2: de cloud wordt het centrale platform voor samenwerking tussen bedrijfstakken, waardoor alle stakeholders in de gezondheidszorg kosten kunnen besparen en de efficiëntie kunnen verhogen.

Wolk

Naarmate medische gegevens complexer worden, wordt de cloud het kernplatform. Medische gegevens zijn flexibel in de cloud en kunnen alle belanghebbenden bereiken. Het wereldwijde marktaandeel van medische cloudcomputing zal naar verwachting in 2018 meer dan $ 5 miljard bedragen en zal naar verwachting met ongeveer 24% groeien tussen 2017 en 2022.

Trend 3: grote technologiebedrijven zullen een hoog rendement behalen.

Technologiebedrijf

In 2018 zal het FDA-programma, dat gericht is op het snel volgen van digitale therapieën en gezondheidstoepassingen, de deelname van niet-traditionele bedrijven zoals Apple, waarlijk (Google's life sciences-bedrijf), Samsung en Fitbit op de medische markt aanzienlijk vergemakkelijken. wedstrijd.

Trend 4 : Asia-Pacific-landen nemen het voortouw bij de uitvoering van slimme ziekenhuisprojecten.

Slim ziekenhuis

Digitale ontwikkelingen en markttrends, waaronder het concept van een slimme stad, zorgen ervoor dat ziekenhuizen " slim " worden . " Er wordt geschat dat Zuid-Korea, Australië, Singapore en Maleisië in 2018 ongeveer 3.200 slimme bedden zullen hebben. Interoperabiliteit en cyberveiligheid blijven echter grote obstakels voor het implementeren van slimme ziekenhuisoplossingen.