Gezondheid van moeders & perinatale veiligheid Symposium: November 1, 2018

- Oct 23, 2018-

Vandaag, de Verenigde Staten heeft het hoogste maternale sterftecijfer van geïndustrialiseerde landen, en New Jersey op de 45e plaats in de natie in moedersterfte (America's gezondheid Rankings door United Health Foundation en CDC National Vital Statistics System, 2011-2015). Nieuwe truien hoge tarief van raciale-gezondheid van moeders verschillen is alarmerend: zwarte moeders sterven debiet meer dan drie en een half tijden van blanke vrouwen. Met moedersterfte op de stijging, gerenommeerde nationale en internationale experts verzamelen om over dit onderwerp, adres factoren die bijdragen aan de perinatale morbiditeit en mortaliteit en voorstellen van de preventiestrategieën die verloskundige zorg verbeteren voor zowel patiënten als aanbieders.

Op donderdag, November 1, 2018, het partnerschap voor moeders en kind gezondheid van Northern New Jersey en de Hackensack Meridian gezondheid zijn gezamenlijk hosting een maternale gezondheid & perinatale veiligheid Symposium bij het Robert traktatie Hotel, in Newark, New Jersey (50 Park Place, Newark, NJ 07102).

Deze hele dag programma, gehouden van 7:30 am "4:00 pm, is ontworpen om artsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en andere zorgaanbieders inzicht in de actuele kwesties die invloed op de gezondheid van moeders en de perinatale veiligheid in New Jersey en op nationaal niveau, en om te leren strategieën en protocollen moeders en baby mortaliteit terug te brengen.

In het licht van de alarmerende stijging van moedersterfte in de staat New Jersey, het komt en kritische dat brengen we samen enkele van de Naties vooraanstaande deskundigen een microscopische blik op preventiestrategieën te nemen ter verbetering van de zorg, zei Ilise Zimmerman, Voorzitter en CEO voor het partnerschap voor moeders & kind gezondheid van Noord New Jersey, één van de organisatoren van de conferentie. Gezondheid van moeders en veiligheid is een belangrijke volksgezondheidskwestie in onze staat en land. Onze symposium krijgt de aandacht die het verdient deze ernstige kwestie, zei ze.

Deze crisis is nu een epidemie. Meer dan twee vrouwen sterven elke dag in de VS van aan zwangerschap gerelateerde factoren, zei Andrew Rubenstein, MD, Chief van Verloskunde in Hackensack University Medical Center, voorzitter van de totale kwaliteit verbetering Commissie voor het partnerschap voor de gezondheid van de moeders & kinderen van Noord New Jersey, en medevoorzitter van de New Jersey perinatale kwaliteit samenwerkingsverband. Wij hopen om bewustwording en educatie van onze klinische collega's, in een interdisciplinair en interprofessioneel educatieve forum, nadruk op samenwerkend team-gebaseerde zorg aan te pakken van de noodzakelijke prioritering dat we gezamenlijk onze Crisis kunnen noemen Agenda in de gezondheid van moeders en perinatale veiligheid.