Voorzorgsmaatregelen voor zwangere vrouwen

- Aug 22, 2018-

Ten tweede om virale infectie te voorkomen Tijdens de eerste twee tot drie maanden van de zwangerschap is de foetus erg gevoelig voor het virus, omdat sommige virussen, zoals het herpes simplex-virus, het mazelenvirus, het hepatitis B-virus, het rodehondvirus, enz. Foetale misvormingen kunnen veroorzaken.

Drie bogey giftige chemicaliën Overmatige blootstelling aan wasmiddelen, gemakkelijk om miskramen te veroorzaken, moet ook de aandacht trekken. Straling, isotoop, chemisch industrieel vergiften zoals benzeen, chloropreen, nitrosaminen, lood en zeer giftige pesticiden hebben teratogene effecten

Vier bogey smoking Tobacco bevat meer dan 400 schadelijke stoffen, waarvan nicotine de boosdoener is.

Vijf boeman na de zwangerschap, alcohol komt de foetus binnen via de placenta, zodat de baby na de geboorte kort en verstandelijk gehandicapt kan zijn. Alcoholisme vóór de conceptie kan afwijkingen in het ontwikkelende sperma en de eieren veroorzaken.

Six bogey tea coffee Geconcentreerde thee, koffie heeft een opwindend effect, kan de foetus stimuleren om het aantal foetale bewegingen te verhogen en zelfs de groei en ontwikkeling van de foetus schaden.

Zeven bogey oneigenlijk dieet Hawthorn stimuleert gemakkelijk de contractie van de baarmoeder en veroorzaakt miskramen. De beignets voegen aluin toe aan de productie. Aluin is een organische substantie van lood. Lood verhoogt de incidentie van dementie, dus eet minder beignets.

Acht bogey totale voedingsonbalans Voedingsonbalans, een vegetarisch dieet op lange termijn of de consumptie van een enkel voedingsmiddel, zal verschillende niveaus van voedingstekorten veroorzaken, die natuurlijk de groei en ontwikkeling van de foetus zullen beïnvloeden.

De emotionele ziekte van Jiuyi Vanuit een psychologisch oogpunt is de hele omgeving waarin zwangere vrouwen zich bevinden, gerelateerd aan de foetus. De foetale omgeving moet aandoeningen omvatten zoals de psychologische toestand van de zwangere vrouw, de gezinsleefomgeving en de fysieke en mentale gezondheid.

Ten bogey without prenatal examination Prenataal onderzoek kan ziekten vroeg detecteren en voorkomen en de gezondheid van zwangere vrouwen beschermen. Na de zwangerschap treden er verschillende veranderingen op in de verschillende organen van de moeder om zich aan te passen aan de groei en ontwikkeling van de foetus. Deze veranderingen kunnen fysiologisch of pathologisch zijn. Prenataal onderzoek kan afwijkingen vroeg detecteren, de zwangerschap op het juiste moment beëindigen en weet ook of de groei en ontwikkeling van de foetus normaal is en geeft zwangere vrouwen advies over het leven, de gezondheid en de gezondheidszorg. Vroegtijdige zwangerschapscontrole kan genetische ziekten voorkomen, vooral bij oudere vrouwen, en moet vroegtijdig worden gecontroleerd. Het moet eenmaal per maand vanaf 3 maanden zwangerschap worden gecontroleerd.