Zwangere vrouwen met hart-en vaatziekten

- Aug 31, 2018-

De 2018 European Society of Cardiology de richtsnoeren voor het beheer van cardiovasculaire ziekten terwijl zwanger was onlangs online gepubliceerd in the European Journal van hart, evenals de ESC-website. De richtsnoeren opgenomen een aanbeveling dat vrouwen met hart-en vaatziekten op uiterlijk 40 weken zwangerschap, volgens Science Daily bevallen.

Professor Jolien Roos-Hesselink, covoorzitter van de Task Force van de richtsnoeren en cardioloog, Erasmus Medisch Centrum Rotterdam, Nederland vertelde de outlet heeft na 40 weken zwangerschap "niet toegevoegd voordeel voor de baby en zelfs negatieve effecten kan hebben." Om deze reden, arbeid moet worden geïnduceerd of een keizersnede moet worden opgewekt bij 40 weken, volgens Science Daily. Terwijl vele zwangerschap risico's zijn toegenomen als vrouwen een hart-en vaatziekten hebben, is het mogelijk om veilig te beheren van cardiovasculaire voorwaarden en hebben van een succesvolle zwangerschap. In dergelijke gevallen zijn kennis en voorbereiding sleutel. De aanbeveling van de toegevoegde betreffende zwangerschapsduur tijd wordt toegevoegd aan de bestaande advies voor zwangere vrouwen met hart-en vaatziekten en andere cardiovasculaire aandoeningen.

Hart-en vaatziekten vormt een groot risico voor zwangere vrouwen. Je hart is overuren gedurende zwangerschap, 40 procent meer bloed naar de organen pompen volgens ouders. Om die reden hebben mensen met hart-en vaatziekten een veel groter risico van overlijden of hartfalen tijdens de zwangerschap, Science Daily gerapporteerd. En terwijl de meeste vrouwen met hart-en vaatziekten gaan op om een perfect gezonde zwangerschap, zich op een hoger risico op vroegtijdige arbeid, pre-eclampsie en postpartum bloeding.