Dringende care bezoeken verhoging zoals noodsituatieruimte val, studie vondsten bezoekt

- Sep 12, 2018-

Behandeling voor nieuwe gezondheidsproblemen of spoedeisende hulp bezoeken, omvatten meer dan eenderde van alle ambulante zorg geleverd in de VS. Gezien de hoge kosten van noodsituaties afdelingen, heb veel verzekeringen stimuli voor patiënten die elders zorg ontvangen.

Als antwoord aan de verwachtingen van de patiënt voor meer gemak, en te lange wachttijden bij traditionele arts poliklinische praktijken alternatieve voorzieningen, zoals dringende zorg centra, detailhandel klinieken en telegeneeskunde snel naar voren zijn gekomen.

Het team van onderzoekers gericht op de periode tussen januari 2008 en December 2015, behandeling van de geïdentificeerde gegevens van Aetna, die ongeveer 20 miljoen leden per jaar gedurende die tijd verzekerd.

Zij vonden dat tijdens die 8 jaar was er dat een grote daling van de noodsituatieruimte bezoeken en een aanzienlijke toename van het gebruik van dringende zorg centra. Particuliere klinieken en telegeneeskunde gebruik ook aanzienlijk toegenomen in die tijd, maar wanneer vergeleken bij dringende zorg centra en emergency kamers, dit nog steeds goed voor een klein aantal bezoeken.

Bezoeken aan de noodsituatieruimte voor de behandeling van deze aandoeningen van de lage-gezichtsscherpte daalde met 36%, terwijl het gebruik van niet-noodsituatieruimte centra steeg 140%. Er was een stijging van de bezoeken aan alle andere locaties, met inbegrip van een stijging van 119% op dringende zorg centra.

Over het algemeen over alle centra van de spoedeisende hulp, het aantal bezoeken steeg met 31%, en uitgaven die zijn gekoppeld aan voorwaarden van de lage-gezichtsscherpte steeg met 14%. De stijging van de uitgaven werd voornamelijk gedreven door een toename met 79% van de prijs per bezoek van de noodsituatieruimte voor behandeling van aandoeningen van de lage-gezichtsscherpte.

De onderzoekers veronderstellen dat de reden voor deze groei is te wijten aan het toenemend aantal dringende zorg klinieken, de bekendheid en acceptatie van dringende zorg centra als geloofwaardige alternatieve locaties tussen de Gemeenschap, hun vermogen om te behandelen een breed scala aan voorwaarden, het gemak factor, kortere wachttijden, en lagere contante kosten.

De onderzoekers vonden ook dat, onder de populatie van patiënten met commerciële verzekeringen, patiënten met hogere inkomens meer kans waren om het gebruik van niet-noodsituatieruimte klinieken in vergelijking met mensen met lagere inkomens. Factoren zoals transport en beschikbaarheid van alternatieve opties mogelijk een invloed op het patroon van die zorg.

De bevindingen suggereren dat terwijl het totale gebruik van spoedeisende hulp locaties voor behandeling van aandoeningen van de lage-gezichtsscherpte — en de bijbehorende uitgaven — blijft stijgen, dringende zorg centra worden de go-to-optie voor de groeiende aantallen mensen.