Multifunctionele obstakeltafel met hulpstation

multifunctionele verloskundige tafel met hulpstation Technische Parameters Standaardaccessoires Voorzorgsmaatregelen Elk deel van de tafel moet schoon blijven, de reinigingsmethode verwijst naar "12 onderhoud". Plaats geen voet of hand in het hef / dalingsmechanisme om ongelukken te voorkomen. Neem contact op met de professional. ..
Praat nu

Productdetails

multifunctionele verloskundige tafel met hulpstation

Technische parameters

Afmeting tafelblad

Lengte 1880 mm, breedte 610 mm

Min. & Max. Tafelhoogte

670mm ~ 920mm

Trendelenburg & omgekeerde trendelenburg

Omgekeerde trend ≧ 10º, trend ≧ 20º

Achterste gedeelte draaien

-6º ~ 70º

Armsteun zwaait naar buiten

≧ 90º

Platformafmetingen ondersteunen

Lengte 540 mm, breedte 610 mm

ABS vuilheid basiscapaciteit

14 L

Standaard accessoires

Waterdicht kussen

1set

Poot houder

1 paar

Armleuning

1 paar

Heuphandgreep

1 paar

Filth basic

1 stuk

Klem

1 paar

Voorzorgsmaatregelen

Elk deel van de tafel moet schoon blijven, de schone methode verwijst naar "12 onderhoud". Plaats geen voet of hand in het mechanisme omhoog / omlaag om ongelukken te voorkomen. Neem contact op met het professionele personeel om te zorgen dat het product defect blijft, niet klopt het product door zelf. Maak niet het metaaldeel van lijst met de elektrode van hoogfrequente chirurgische apparatuur verbinden om de gebruiker of exploitant te verbranden. De bellenmatras van lijst is niet anti-statisch. Het platform wordt gemaakt van vooruit polyurethaan, gewikkeld met kunstleer en verplaatst door de voedselcontroller. De planken, wastafels en alle buitenschalen zijn gemaakt van roestvrij staal, wat een mooi uiterlijk en eenvoudige reiniging en sterilisatie oplevert. Het product dat beschadigd is of niet normaal werkt, echt vanwege het productieprobleem binnen het jaar na de aankoopdatum, krijgt gratis reserveonderdelen en tekeningen van ons bedrijf. Ons bedrijf biedt de hele levensduur van diensten.

Hot Tags: multifunctionele verloskundige tafel met hulpstation, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, te koop

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk